Vervolg Cursussen

De Vervolg Cursussen zijn korte Reiki-cursussen en gaan verder dan een oefenavond. We beginnen met een korte herhaling van een Reiki I of II cursus, waarna er meer informatie volgt hoe je jezelf, een ander en/of dieren beter kunt Helen.

Daarna gaan we een stapje verder in Bewustwording met Reiki. Er zijn veel meer Voel-Oefeningen, en Inzichtgevende Tips om Reiki (nog) meer toe te passen op lichamelijk, emotioneel en mentaal niveau. We gaan steeds meer open staan voor wat we kunnen leren van onze lichamelijke en emotionele klachten. Ook zijn er Stilte momenten om meer contact te krijgen met je Hoger Zelf.
Reiki werd eerst voornamelijk gebruikt voor lichamelijke heling, maar nu steeds meer voor Heling en Bewustwording op meerdere niveaus. Reiki helpt uiteindelijk om het Ware Licht in jeZelf te ontdekken en te Zijn.

Reiki I:

We beginnen met een aardings-oefening, om beter door te stromen, gevolgd door een deel-vragenrondje.
Daarna wisselen we o.a. een behandeling uit met meer bewustzijn in voelend waarnemen en krijg je diverse oefeningen en tips voor je Spirituele Groei!

Reiki II:

We herhalen de symbolen en leren diverse technieken om meer met de symbolen te kunnen doen in ons Heling-werk! Bv. m.b.v. het 1e symbool dieper Aarden en een Ruimte (een Kamer bv) schoonmaken.
We doen diverse afstandsbehandelingen naar Heling voor onszelf op meerdere niveaus!

De Vervolg Cursussen vinden plaats op een middag of een avond en duren ± 3 uur! Zie mijn agenda
Investering in jezelf:
Reiki I Vervolg-cursus: € 25, herhalen € 15.
Reiki II Vervolg-cursus € 35, herhalen € 25.

Reacties zijn gesloten.