Reiki II cursus

In het oude Japan was dit een Innerlijke Stap vanuit het Hart! Het is een Verdieping in je Spirituele Groei, waarbij je leert werken met 3 Krachtige, Vertrouwelijke Symbolen. Ik geef deze cursus, die Oku Den wordt genoemd, op Traditioneel Japanse wijze, zoals in het Usui-systeem is beschreven door de huidige Grandmaster.

De Reiki II cursus bestaat uit 3 sessies, waarbij je 1 initiatie krijgt en leert werken met drie vertrouwelijke symbolen. Hiermee kun je meer Kracht doorgeven, zo ook een dieper Inzicht, Helderheid in het denken, Innerlijke Harmonie en contact maken met je Hoger Zelf. Daarnaast leer je m.b.v. vertrouwelijke symbolen het geven van afstandsbehandelingen. Dit kan in een paar minuten met een “Bolletje Licht”, maar ook als een totale behandeling, waarbij alle handposities worden toegepast in een veel kortere tijd dan een fysieke Reiki-behandeling. Een afstandsbehandeling kun je bv. gebruiken naar jezelf (je rug), naar anderen, dieren, naar situaties in het Nu of uit je verleden, naar relaties, naar de toekomst etc. De mogelijkheden zijn grenzenloos!

Reiki PrincipesHet is Innerlijk een Grote Stap die je zet op je Pad van Bewustwording; het is een enorme verdieping in jezelf, als je met het geleerde ervaringen gaat opdoen. Na de cursus worden er Reiki II vervolg-cursussen georganiseerd, om het geleerde dieper en uitgebreider in praktijk te kunnen brengen.

De investering in jezelf voor een Reiki II cursus is € 500. Dit is al heel lang een wereldwijd aangenomen prijs, die Grandmaster Takata al hanteerde in de jaren 70 van de vorige eeuw! In het Oosten wordt geld als een offer (in Energie) gezien! En het vraagt Geduld en Overgave om dit voor elkaar te krijgen, wat op zich al een proces kan inhouden in Bewustwording.
Voel je dat je er aan toe bent om deze Stap in Reiki te zetten, in wezen een Stap dichter in je Zelf, neem dan contact met me op per mail: inf[email protected] of per telefoon: 055 – 542 7870.

Herhalen Reiki II cursus: alleen voor diegenen die bij mij Reiki II hebben gedaan of bij een collega volgens het traditionele Usui Systeem.
Heb je  Reiki II  en wil je alles nog een keer horen en oefenen, dan kun je in overleg de cursus herhalen.
De investering in jezelf is € 95.
De Inwijding wordt niet herhaald, deze is voor je leven!

NAZORG REIKI II
Ik heb ruim 25 jaar regelmatig oefenavonden georganiseerd, waar de laatste jaren steeds minder belangstelling voor was. Er kwam meer behoefte aan een korte herhaling en vooral uitbreiding hoe Reiki je meer BEWUST maakt in je Helingsproces. Eind 2014 zijn toen de Vervolg-cursussen ontstaan en geef ik slechts een paar keer per jaar een “gewone” oefenavond, waarbij we met de symbolen werken. Bij een Reiki II Vervolg-cursus wordt de basiskennis van de toepassing van de symbolen herhaald en uitgebreid, om jezelf, de ander en situaties bewuster te kunnen Helen. Je krijgt diverse oefeningen en tips om er zelf meer mee aan de slag te gaan, zowel voor jezelf en je eigen Spirituele Groei, als voor de ander! De Reiki II vervolg-cursus is alleen bedoeld voor cursisten die bij mij of bij een collega van het traditionele Usui Systeem Reiki hebben gedaan. Investering in jezelf is € 35. Zie mijn agenda

Reacties zijn gesloten.