ENGELENWEEKEND

ENGELENWEEKEND met Frequentieverhogende oefeningen
Het is een weekend-cursus van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Het doel van deze workshop is om beter contact te leren maken met de verschillende Energievelden van Gidsen en Engelen en om hier gebruik van te kunnen maken.
Je leert je bewust(er) openstellen voor en je afstemmen op de wereld van deze Lichtwezens, om deze Energie eerst beter te leren ontvangen en om ermee te leren communiceren.
Er zijn geleide meditaties en Meditatieve Stilte oefeningen, waarbij spontaan Openbarende ervaringen mogelijk zijn. Laat je verrassen!

Er is een stukje theorie over de verschillende frequenties van Engelen-Energie en we maken kennis met verschillende Aarts- en Beschermengelen, en de Serafijn-Energie.
Ook leren we hoe deze Engelen ons kunnen helpen bij bv. beter aarden, beter Openstaan voor Hogere Energievelden, en/of om gehechtheden beter los te laten of voor een versterking bij Heling!

Je ontvangt hierbij ook Frequentie-verhogende oefeningen, om er thuis mee aan de slag te gaan! Deze oefeningen dragen bij aan een frequentieverhoging van de Aarde en de gehele mensheid, voor een Grote Shift in Bewustzijn. We doen samen vele praktijkoefeningen, die je in je cursusmateriaal meekrijgt.

Als je je aangetrokken voelt tot Engelen-energie en je wilt hier meer van weten en ervaren, geef je dan op via de Agenda; ik werk in Apeldoorn met kleine groepen van 3-6 mensen.

De investering in jezelf is voor dit weekend € 195, inclusief mooi cursusmateriaal.
Wil je dit Engelenweekend herhalen en is er plaats? Dan is je investering € 75?

Voor data: zie agenda!

Nazorg Engelenweekend
Af en toe zijn er middagen, waarbij alle cursisten die bij mij het Engelenweekend (ooit) hebben gevolgd kunnen deelnemen. Alles wordt in het kort herhaald, en alle oefeningen + Engelen-Meditaties worden weer ervaren.
Dit is meestal op een zondagmiddag van 14.00 – 16.30 à 17.00 uur. 
De kosten zijn € 20. Zie Agenda.

Ervaringen van cursisten:

Mijn review van het Engelenweekend:
 
Het was een bijzondere cursus, vol voeloefeningen die nodig zijn, om je frequentie te verhogen en zo contact te maken met de Engelenwereld.
Mijn ervaringen waren overweldigend en emotioneel…
 
Veel liefs van Henriette

Dag Rosalinde,

Op de weg naar jou toe, wist ik al, dit wordt een bijzonder weekend!
De Engelen hadden al een paar liedjes voor mij uitgezocht, waardoor ik in de auto al geraakt werd.
Ik werd door jou, zoals altijd bijzonder hartelijk ontvangen.
Ik had voor jou heerlijke chocolaatjes meegenomen, weet je nog?
Daarna 2 onvergetelijke dagen, waarbij iedereen intens geraakt werd door de gidsen, maar bovenal door de Engelen!
Wat een prachtige, mooie energie!
Zo Liefdevol!
De wijze waarop jij dit invult, bijna magisch!

Ik wil je enorm bedanken voor deze 2 hele bijzondere dagen!
Er is bijzonder veel gebeurd, heel intens!

Nogmaals enorm bedankt, ik kom gegarandeerd terug voor de UWTH 3 cursus.

Heel veel liefs,
René


Hoi hoi Rosalinde,
 
Och, ik ben nog steeds verwonderd en blij… wat een ontzettend bijzonder weekend!!!
Ik zie er naar uit om elkaar weer te zien op de 27e juni en te zien hoe iedereen het heeft laten bezinken…
 
Bij deze mijn stukje voor jouw site:
 
Ik heb afgelopen weekend met het Engelenweekend (28+29-05-2022) van Rosalinde meegedaan, wat een bijzonder weekend was dat! Op haar eigen, rustige, liefdevolle maar down to earth manier neemt Rosalinde je mee, om te ervaren en te voelen hoe fijn Engelenenergie is en voelt.
Met heldere uitleg over Engelen en Gidsen, met enorm fijne meditaties en ook ruim tijd om te vertellen over hoe JIJ het ervaart. Bij haar thuis… een plek waar je je gelijk op je gemak voelt (wat voor mij persoonlijk belangrijk is om goed te kunnen mediteren!)
Ik ben nog aan het nagenieten en aan het verwonderen hoe geweldig dit allemaal was…
Rosalinde, de groep, de plek EN de Engelen en Gidsen die mij verwelkomden…
Ik weet nu wat mijn Zielsmissie is en waar mijn thuis is!!
Nogmaals mijn dank aan Rosalinde en mijn mede-cursisten…till we meet again!
 
In Licht en Liefde,
Een dikke knuff en een warme groet,
Petra

Review Engelenweekend 2023

Tijdens het Reiki I weekend vertelde Rosalinde me dat er een Engel bij me was. Dat emotioneerde me en maakte me nieuwsgierig. Ik voelde meteen dat ik daar iets mee moest doen, dat ik daar meer van wilde weten, maar het voelde ook wel als een beetje vreemd. Hoezo contact maken met Engelen?

Wat ben ik blij dat ik, al heel snel na het Reiki I weekend, mee kon doen met het Engelenweekend van Rosalinde. We waren met een fijne groep, allemaal heel open om te ervaren en ons over te geven aan de oefeningen onder de deskundige en liefdevolle begeleiding van Rosalinde. Daarmee hebben we de ervaringen van elkaar denk ik versterkt.

Net als bij Reiki I gaf ook hier de jarenlange ervaring en de deskundigheid van Rosalinde vertrouwen. Zij hielp te duiden wat ik ervaarde tijdens de oefeningen. Er is veel met me gebeurd in dit Engelenweekend, soms waren de ervaringen zo intens dat het overweldigend was. Het weekend heeft ook helend gewerkt voor mij. Het was een ervaring die ik niet had willen missen.

Thea, Apeldoorn

Reacties zijn gesloten.