Introductie

Rosalinde SeeligMijn naam is Madeleine Rosalinde Seelig; mijn roepnaam is sinds 1989 Rosalinde.  Ik ben geboren in Amsterdam en woon sinds 1975 in Apeldoorn, waar ik als A-verpleegkundige heb gewerkt. Na een ongeluk kwam ik met whiplashklachten thuis te zitten en heb ik diverse wegen bewandeld om van m’n klachten af te komen.
In februari 1987 kwam REIKI in mijn leven en was ik verbaasd over de Kracht, de Eenvoud en het effect van Reiki. Ik was na 3 maanden dagelijkse toepassing bijna klachtenvrij! De 2e graad was voor mij een verdieping in Bewustzijn en ik behandelde veel op afstand: niet alleen anderen, maar ook bv. pijnlijke ervaringen uit m’n verleden, waar ik nog steeds last van ondervond. Dat voelde als een verlichting! Ook leerde ik Reiki sturen naar toekomstige situaties waar ik tegenop zag, waardoor ik met meer rust en vertrouwen die situaties tegemoet ging! Maar Reiki II werd voor mij met name steeds meer een Spirituele Verdieping!

In 1991 ben ik in Amerika tot Reikimaster ingewijd door Paul Mitchell, die samen met Phyllis Furumoto (tot haar dood in 2019) het ambt van Reiki Grandmaster vervulde voor de wereld. Sindsdien geef ik met veel plezier Reikicursussen in Apeldoorn en op verzoek elders in het land. Ik ben ruim 18 jaar lid geweest van de Internationale Reiki Alliance, en geef nog steeds les volgens de Traditie van Usui Shiki Ryoho. In 1992 ben ik m’n eigen Reiki-praktijk begonnen en werk sinds 1-1-1994 100 % als Zelfstandige. (ZZPer)

In de zomer van 2004 deed ik de cursus JASSENTECHNIEK®, waarbij oude, belemmerende energielagen werden verwijderd. De transformatietechnieken die ik toen leerde, zijn krachtige gereedschappen om het Energieveld schoon te houden! Begin 2005 zat ik bij de eerste lichting van Jassentechniek-Therapeuten.

Naast Reiki en Jassentechniek, hield ik me jarenlang bezig met Bewustwording d.m.v. o.a. Yoga, Emotioneel Lichaamswerk, Intuïtieve Ontwikkeling, Chakra-Healing, Innerlijk-Kind-werk, Helende Reis, Louise Hay, Regressietherapie, Stemwerk (Helend Zingen), Aikido, T’ai Chi, Meditatie, Sat Sangs etc.

Eind 2004, deed ik UWTH = UNIVERSAL WHITE TIME HEALING, omdat dit destijds nodig was om Jassentechniek therapeut te worden. Ik had niet verwacht dat dit me zo zou raken en dat ik naast m’n beroep van Reikimaster, ook lerares in alle Levels van de Universal White Time Healing zou worden.

De White Time is haast een keus op zielenniveau geweest! Na ruim 35 jaar heel tevreden met Reiki te zijn geweest, zie ik White Time als een Brug naar een Nieuwe Tijd: een Sprong in Bewustzijn voor de hele Mensheid, die leidt naar de 5e dimensie en wie weet naar een Nieuwe Aarde!

Volgens vele oude voorspellingen leven we nu in een heel bijzondere tijd, een tijd van grote en snelle veranderingen. Een tijd waarin velen zich willen bevrijden van oude ballast, om zo schoon mogelijk in het NU te leven en ook hier helpt de White Time bij! White Time gaf mij Heling op meerdere niveaus en een veel ruimer Kosmisch Bewustzijn! Therapeutisch gezien zijn er met de 4 White Time Levels ook veel meer mogelijkheden om jezelf en/of anderen te behandelen. Je kunt er ook je eigen praktijk mee opstarten of mee uitbreiden! Sinds 2011 ben ik assistent hoofdleraar UWTH Nederland en mag ik ook leraren opleiden in de Universal White Time Healing!

Als je m’n agenda bekijkt, zul je zien dat ik inmiddels ook andere cursussen geef op het gebied van SPIRITUEEL BEWUSTZIJN, zoals een praktische Chakracursus, een cursus in werken met Engelen-Energie en de nieuwste cursus is Atlantis Heling NU, het leren werken met de Kracht van Aandacht!!

Ik dank je voor het lezen van deze info en hoop je een keer te mogen ontmoeten bij een van mijn cursussen, waarbij ik je vooral help herinneren, dat je diep van binnen, het waarschijnlijk allemaal al weet!

Een lieve groet van Rosalinde

Rosalinde met dolfijn

Reacties zijn gesloten.