Nieuwe Initiatie voor alle White Time Healers en Leraren

Nieuwe Initiatie

* info van Channie Centara Cha, via Ine Suiker en Rosalinde Seelig*

Zoals Channie heeft aangekondigd, is er een Nieuwe Initiatie beschikbaar gekomen voor alle White Time Healers (Level I t/m IV) en voor alle White Time leraren (I t/m IV)

Er heeft zich een Energetische Shift voltrokken hier op Aarde, met veel onrust en crises op vele niveaus… En niet alleen op Aarde, ook in het Universum! Er was soms behoorlijke chaos en disbalans om ons heen, en in onszelf. Soms liep je “vast” of zit je tegen een “plafond” aan! Dan lijkt je Levenspad niet echt helder!

Daarom wil ik iedereen informeren over de Nieuwe Initiatie die nu beschikbaar is. Je kunt erover lezen op www.whitetimenederland.nl. Op die site staat ook een lijst met leraren vermeld, die deze Nieuwe Initiatie mogen doorgeven.
Ook worden er speciale data georganiseerd waarop iedereen de gelegenheid krijgt om deze Initiatie te ontvangen.

Wat doet deze Initiatie?

Het is een POORT naar een volgende fase, een Verbinding met de BEYOND!

  • Je wordt aangesloten op een Nieuwe Flow van de Universal White Time Healing
  • Je krijgt verbinding met een groter deel van de Volledige Straal van de White Time, helemaal tot aan de Beyond!
  • Deze Nieuwe Initiatie verhoogt je Frequentie in je Helend werk en in je Zijn
  • Het verhoogt de  mogelijkheid om een krachtiger White Time Healing sessie te geven met een Hogere Kwaliteit
  • Het verhoogt tevens je volledige Spiritualiteit op veel andere manieren
  • De Nieuwe Initiatie reinigt eventuele foutjes en onzuiverheden die misschien ooit tijdens een White Time Inwijding zijn ontstaan
  • Het reset alle hiervoor ontvangen inwijdingen en Upgrades in Perfectie en Balans
  • Je gaat de White Time Energie Innerlijk beter begrijpen
  • Het verhoogt je Intuïtieve Kennis van de White Time

 

Nieuwe Aarde

 

Tijdens de Initiatie, opent het blokkades, zoals werd gedaan gedurende alle andere initiaties van de Universal White Time Healing, maar in dit geval, dus met de Nieuwe Initiatie, worden er 42 extra blokkades verwijderd! Ook is het een verhoging van “30.000 stappen”.
Deze verhoging is een enorme Krachtbron voor ons totale algemene Spirituele Niveau. Alle oude initiaties die ooit gegeven werden tijdens UWTH cursussen, worden nu vervangen door een nieuwe, hoger vibrerende Krachtstroom van Onvoorwaardelijke Liefde van de Universal White Time Healing.

De Ultieme Bron van “White Time” is de “Original Sun” in de Beyond, met de White Time Straal vanuit de Beyond. Wanneer deze Straal ons hier, in onze “Blauwe Creatie”, in ons Universum bereikt, wordt de Witte Straal Universele White Time genoemd. (zie de blauwe tekening in Level I) Aan de ene kant heet het dus White Time, aan de andere kant van de Bron op de tekening geeft de White Time Straal ons Universal White Time Healing, waar iedere ingewijde en Healer een unieke verbinding mee heeft. (jouw Kanaal)

De Nieuwe Initiatie wordt alleen gegeven door Leraren, High Teachers, de Hoofd Leraar, Assistent Hoofdleraren en Suprême Teachers, die gescreend zijn en hiervoor toestemming hebben gekregen.
De Nieuwe Initiatie wordt apart gegeven van de UWTH cursussen, je krijgt deze er dus niet automatisch bij. De inwijdingen van de normale cursussen zijn ook niet aangepast om deze energie erbij te krijgen, omdat het een vrijwillige uitbreiding van jouw mogelijkheden is.
Het is dus een geschenk voor jezelf en de moeite waard om deze Nieuwe Initiatie te ontvangen!

Daarom krijgt iedereen die (bij mij) White Time heeft gedaan de gelegenheid deze Nieuwe Initiatie te ontvangen tijdens een persoonlijke sessie.

De investering in jezelf voor deze Nieuwe Initiatie is € 85,00.
Ben je geïnteresseerd meld je dan per mail aan.
Het is een Stap door een Poort van Licht naar een Nieuwe Fase!!

Veel lieve groetjes van Rosalinde

 

Reacties zijn gesloten.