Ervaringen van White Time Cursisten

Na de Reiki wilde ik me graag verder ontwikkelen. Ik wist niets van Universal White Time Healing, maar mijn gevoel zei me dat ik dit wilde gaan doen. White Time I leek een beetje op Reiki I en II samen, maar dan anders. Bij Level I leerde ik al meer dan bij Reiki en kon ik ook een andere trilling voelen in mijn handen; dat konden de andere cursisten niet, maar ik ben heel gevoelig. Voor mij is het echt een hogere Kosmische trilling, die heel prettig voelt. Ook fijn dat ik al meteen op afstand kon werken, ook naar mijzelf, maar ook naar anderen en ook naar dieren. Ik mocht al vrij snel Level II doen, en wilde het liefst alle Levels snel doen, maar ik kreeg het advies om na Level II eerst wat meer ervaring ermee op te doen. Level II vond ik geweldig! Wat een ervaring om met Lichtvelden te leren werken! Een mooie Lichtbuis op een zere plek geplaatst, waardoor de pijn wegging; een Lichtmuur om mijzelf en ook om het huis neergezet, als een beschermlaag van Licht, dat voelt zo fijn! En dat ik een soort tornado van Licht door mijn buik kan laten gaan als ik buikpijn heb, dat voelt geweldig! En wat een apart gevoel, toen ik de Golden Movement deel II leerde maken… Ik ben er heel blij mee en vind Rosalinde een geweldige en liefdevolle lerares en ga graag door naar de volgende Levels. Groetjes van Monique
White Time is thuiskomen voor mij! Het is duidelijk een hogere frequentie. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Rosalinde, die alles heel goed uitlegde en ook extra aandacht gaf. José uit Overijssel
Lieve Rosalinde, Het zou fijn zijn als al die mensen waar je een e-mail naar hebt gestuurd voor de White Time-cyclus ook kunnen. Het was een leuk weekend, met heel verschillende mensen. Nog bedankt voor de lekkere soep. Ik heb inmiddels al een paar afstandsbehandelingen gedaan en deze worden steeds sterker. Ook heb ik al drie keer een schouderbehandeling gegeven, waarvan 1 behandeling zo sterk was dat mijn handen pijn deden. Degene in kwestie heeft daarna geen spierpijn meer gehad terwijl ze erover nadacht om naar de kraker te gaan zoals ze vaker doet als dit komt opzetten. Deze persoon heeft zelf ook Reiki 2 en ze was helemaal verbaasd over de kracht van White Time (ze voelde heel veel) Ze zei dat ze het misschien ook wel ging doen. Verder heb ik mijn kinderen de Golden Movement geleerd. Vooral mijn zoon vraagt erom. Ik heb ze ook gezegd dat het iets is voor thuis om met elkaar te delen. Ik heb ze ook de energie laten drinken en mijn dochter voelde het in haar keel en mijn zoon eerst in zijn keel en daarna in zijn hart. Leuk dat ze er zo voor open staan. De zelfbehandeling gaat ook maar ik voel nog niet zo veel. Ook geen Reiki. Soms even mijn ogen. Ik ben heel enthousiast over de White Time. Als het aan mij ligt dan deed ik White Time 2,3 en 4 vandaag nog. Helaas is dat financieel niet mogelijk (tot nu toe) maar ik heb goede hoop dat het net als de vorige keer gewoon weer op mijn pad komt. Misschien heb ik wat meer geduld nodig, kan ik nu mooi leren. Ik vind het fijn dat jij de al deze cursussen hebt gedaan anders had ik er (niet zo snel) niets over gehoord of gedaan. Zoals een steen in het water valt en de ringen steeds groter worden en voor mij ben jij de steen! Nogmaals bedankt. Veel liefs, Wineke, Apeldoorn
Level III: ik kon me er niets bij voorstellen dat ik onbewust alles al zou weten, maar bij Level III ga je het gewoon doen en blijk je het te kunnen! (bv. een aura healing en een Helende steenlegging geven) Wonderbaarlijk! Rosalinde legt alles heel duidelijk uit en gaf ons veel extra informatie, waar we heel blij mee waren. We hebben nu zoveel nieuwe mogelijkheden geleerd, dat we er eerst mee aan de slag gaan en we kijken nu al uit naar het Kosmische Level IV!!! Dankjewel Rosalinde, voor al je liefdevolle geduld en begeleiding! Tot ziens bij Level IV! Moeder en dochter uit Apeldoorn
Lieve medecursisten, Wat is de ervaring, de verandering na Level III anders dan na de vorige 2 Levels van White Time, vinden jullie ook? Mijn zoon van 12 was afgelopen week behoorlijk ziek (koorts, snipverkouden etc). Ik heb hem met WT behandeld (een ‘boost’behandeling, want we kunnen nu in kortere tijd de energie van uren behandelen doorgeven, nietwaar) Dus: balanceren, de Golden Movement Deel I, II en III, + een paar Lichtbuizen etc. Dit ’s avonds voordat hij naar bed ging. Ik heb hem 2 avonden behandeld en … hij sliep hartstikke goed en lang (hij is normaal altijd vroeg wakker) en …. hij is beter. Gaaf hoor! De reactie van mijn zoon op de Golden Movement was ook leuk. Hij kent zelf Deel I al en had direct door dat dit een uitbreiding was. Had ik hem niet verteld! Hij moest lachen en zei: “Mamma, het is net alsof je aan het dansen bent. Is dat wat ze je op die cursus leren? Dansen? Grappig….” We strooien zelf regelmatig sterretjes in zijn kamer en het maffe was dat toen ik laatst ging stofzuigen, ik allerlei glinsterende dingetjes in de vloerbedekking zag zitten!?! Wel een dilemma hoor: moet ik nou doorgaan en de sterretjes opzuigen of niet? Ha, ze zijn stofzuigerproof, want na het stofzuigen zaten de sterretjes nog mooi in de vloerbedekking (en het stof leek wel weg). Liefs, Carina, Apeldoorn
Lieve Rosalinde, Ik ben nog aan het nagenieten van het mooie White Time I weekend. Wauw, wat is White Time een verrijking! Ik heb op afstand naar de (drukke) klas van mijn jongens Rust, Harmonie en Wijsheid gestuurd. Hun meester zei: het lijkt wel een wonder, want het is zo rustig in de klas! De energie van de Golden Movement kunnen ze goed voelen, ik ben er heel blij mee! Lieve groetjes van Barbara, Apeldoorn
Level IV vond ik net een sprookje… voorbij de vorm leren waarnemen, voelen… heb zo een heel ander contact ervaren met stenen, bomen, dieren en mensen…, ja zelfs met de zon en ons zonnestelsel… heel bijzonder. Vooral de 6 kosmische steenleggingen heb ik als verschillende energie-trillingen mogen ervaren. Dit heeft mijn bewustzijn verder  geopend, want ik dacht nooit aan “dingen” buiten de aarde… Ons bewustzijn is echter veel groter en kan het hele universum omvatten en zelfs meer… Ook het contact maken met elementen als water, aarde en vuur en hun Bron en ervaring opdoen met etherische handen en dat ook nog kunnen voelen, dit was allemaal totaal nieuw voor mij! Vervuiling in een chakra leren waarnemen en weghalen op Bronniveau was heel helend. De vele meditatieve reizen brachten onbewuste herinneringen naar boven van lang vervlogen tijden, waar ik van op keek, want daar geloofde ik (eerst) niet in! White Time IV heeft mijn ogen verder geopend en mijn bewustzijn enorm verruimd en kijk ik nu heel anders naar de wereld om mij heen, meer vanuit mijn Hart dan vanuit mijn hoofd. Een aanrader voor iedere spirituele zoeker. Mijn naam is niet belangrijk
Hierbij mijn recensie van de White Time IV cursus: Bij de White Time IV cursus leerde ik om op een andere manier naar de wereld om me heen te kijken: de bezieling van al wat is! Ik leerde om meer te voelen en minder in mijn hoofd te zitten, hetgeen voor mij niet gemakkelijk is. De meditatieve reizen waren voor mij een aparte ervaring.Rosalinde geeft veel aandacht aan iedereen en legt alles geduldig uit. Ook verwent ze ons met lekkere soep. White Time heeft me geholpen om verder te groeien en beter mijn ruimte in te nemen door sinds januari 2018 mijn officiële voornaam te gebruiken, hetgeen ik jarenlang niet aandurfde. De maandelijkse terugkomavonden van de White Time IV Cyclus ervaar ik als heel bijzonder: de ervaringen zijn enorm bewustzijnsverruimend en het is zo fijn om dit met gelijkgestemden te kunnen delen!Henriette, Delft

Ik begon helemaal onbevangen aan de white time 1 cursus in 2018.
De 1e dag vond ik de informatie erg overweldigend. Rosalinde gaf met het vertrouwen dat ik het kon.
Door haar enthousiasme was het een fijne cursus, waarbij ik veel geleerd heb.
groeten
Renate, Twello

White time level I op 10 en 11 februari 2018
Een hele duidelijke cursus met een hele fijne rustige uitleg over wat White Time is en wat je ermee kan doen.
Voor mij heeft het tijdens de cursus al zoveel duidelijk gemaakt over mijn eigen spirituele groei.
Lichamelijk is er ook al heel veel veranderd in positieve zin.
Raad het iedereen aan die echt spiritueel wil groeien en aan zichzelf wil werken.
Leontine, Apeldoorn

Hallo Rosalinde,
Ik vond het weer een mooi en fijn cursusweekend in februari 2018. Level I heeft mij weer verder gebracht op mijn spirituele pad.
White Time past geheel bij deze tijd. Het is prima in te passen in elke levensstijl. In een paar minuten tijd kan ik met de Golden Movement  ‘s ochtends mijn aura schoonmaken en opladen. De zelfbehandeling vind ik erg rustgevend en probeer ik ook dagelijks te doen.
Ik voel heel sterk dat ik Level II nog graag wil doen. Dus daar wil ik mij bij deze vast voor opgeven.
Bedankt voor je goede zorgen en tot 2 maart 2018.
Lieve groet,
Jennieka, Zwolle

Ik heb onlangs Level 3 gevolgd bij Rosalinde en ik kan niet anders zeggen als fantastisch. Met level 3 ga je al zoveel meer voelen, zien en ervaren.
Je krijgt nog meer kennis aangereikt wat ze heel helder en duidelijk allemaal uitlegt.
En dan de verzorging die is ook geweldig. (Heerlijke soep o.a)
Ik heb het als heel waardevol ervaren om les van jou te krijgen. En ik wil zo wie zo ook Level 4 gaan doen maar misschien wil ik I of II wel een keer herhalen.
Het is geen must maar misschien als je een keer iemand extra nodig hebt dan hoor ik het graag.
Dankje wel.
Marion

23 februari 2020
Ik heb eerder al Reiki I gevolgd bij Rosalinde, maar mijn gevoel gaf aan dat ik verder wilde gaan met White Time Healing.
Level I was zo bijzonder! Door de hogere frequentie waar je mee gaat werken voelt het zoveel sterker. Ik voel de energie heel goed doorstromen. Zeker in combinatie met de Golden Movement is dit gevoel nog sterker. Het geeft veel rust en liefde en ben me veel meer bewust van al het moois om me heen.
Binnenkort level II. Ik heb er zin in! Liefs, Suzan

Level III 24-26 juli 2020 Aan een ieder die dit leest wil ik het volgende meegeven: Level III opent je ogen, het bevestigt je eigen kunnen en je gaat meer in je eigen kracht staan. Level III is een bijzondere ervaring, al wat je geleerd hebt bij Level I & II krijgt meer lading. Je gaat het gewoon doen, want je kunt het! Tijdens de cursus krijg je nieuwe technieken aangereikt waardoor je steeds meer een persoonlijke (behandel)stijl kunt gaan ontwikkelen. Je merkt direct waar je affiniteit mee hebt. Rosalinde geeft fijne praktische voorbeelden, oefeningen en uitleg zonder dat zij hierbij het oog op het individu verliest. Dit vind ik persoonlijk een zeer waardevolle manier van lesgeven. Level III geeft je zoveel, hier hoef je niet over te twijfelen! Met liefdevolle groet, Dorien (Apeldoorn)
Level III 24-26 juli 2020 Eerst nogmaals bedankt voor de fijne dagen, waar heel veel is gebeurd. Heb erg genoten van de White Time III cursus. Voor mij is het een openbaring geweest zoals er les is gegeven. Zeer uitgebreid en erg duidelijk. Heb meer geleerd dan in het lesmateriaal staat! Is de moeite waard. Ik ben 73 jaar en vindt het nog steeds leuk nieuwe dingen te leren. Ger (Spijkenisse)
Ik merk dat sinds ik Level III heb gedaan, ik mezelf meer compleet voel. Dit is voor mij een hele goede stap geweest. Ben veel aan het oefenen met de tekens, afstandsbehandelingen, communiceren met mijn gidsen, Lichtmuren plaatsen en vooral mezelf veel zelfliefde aan het geven. Ik merk dat ik dat nodig heb. Met medecursist nu inmiddels 3 keer samen geoefend. Erg leuk en fijn om zo meer ervaring te krijgen en ook uit te wisselen. We hebben al veel geoefend samen.  De GM 1,2 en 3 ken ik inmiddels ook uit mijn hoofd en pas deze vaak toe. Ook heb ik mezelf en mijn zoontje het teken voor een betere incarnatie gegeven. Ik merk aan ons beiden dat we beter in ons vel zitten. Slapen gaat bij hem ook een stuk beter. Hij vindt het fijn om een Lichtmuur om zich heen te hebben. Kortom er is voor mij een hele nieuwe wereld open gegaan. Ik kijk er naar uit om de andere cursisten weer te zien en de Upgrades te krijgen. Suzan, Level III in juli 2020
In juni 2021 heb ik Level IV mogen doen bij Rosalinde. Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Het heeft mij spiritueel veel verder geopend en meer zelfvertrouwen gegeven.
De cursus was goed verzorgd en met veel liefde gegeven. Rosalinde nam alle tijd voor me. Ik heb ontzettend veel geleerd en gevoeld waar ik heel dankbaar voor ben.
Liefs, Suzan

Ik heb White Time Level 1 t/m 3 bij Rosalinde gevolgd. Er wordt tijdens deze dagen erg veel geleerd op een ontspannen manier. Rosalinde neemt alle tijd om het goed uit te leggen. Er is een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Echt een aanrader om te volgen! Marijke, juli 2021
Ervaring met de opleiding van Level IV van de White Time, augustus 2021 Het zijn 5 heel bijzondere dagen geweest. Wat heel fijn was, dat er ruimte was voor onverwachte dingen! Ook de engelen die tijdens de cursus aanwezig zijn geweest en ook nog een hele strenge begeleider er bij, heb ik als heel positief ervaren. De inwijding op Aragon was, wat Rosalinde mij vertelde, heel mooi. Heb er zelf een klein stukje van mogen zien. Dit geheel heeft mij weer veel gereedschap gegeven voor de toekomst. Ger Jansen
Ik heb de cursus uwth 1 en 2 gevolgd bij Rosalinde. In een zeer ontspannende ambiance, wordt de cursus gegeven. Rosalinde geeft de cursus zeer ontspannen, maar met de puntjes op de i. Zeer vakbekwaam legt ze alles uit, geen vraag is te veel! Er is zelfs tijd voor zaken die je als persoon bezighouden,waarbij een lach en soms een traan bijhoren! En laat ik de soep niet vergeten,heerlijk! Je ziet mij weer voor uwth 3! Je bent nog niet van mij af… Met verlichte  groet, René oktober 2021

27-28 november 2021: Wat een mooi White Time weekend! Ik was onbekend met White Time. In een weekend dan ook de White Time I gevolgd. Mooi om te leren hoe je bewust vraagt om heling en deze middels handopleggingen aan jezelf of een ander kunt geven. Rosalinde was top. Heel prettig en liefdevol in het onderwijzen, en het geven van persoonlijke boodschappen. White Time zie ik als een verrijking van je spiritualiteit. Mooi! Met vriendelijke groet, With kind regards, Sebastiaan Witteveen
Februari 2022 Ik heb bij Rosalinde de White Time levels 1,2 en 3 gedaan,en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor! De rust die deze lieve dame omhult en die zij uitstraalt maakt dat je je er gelijk op je gemak voelt! Ze geeft duidelijk aan hoe de oefeningen gedaan moeten worden met alle geduld en herhaling totdat het goed voelt… want dat is waar het uiteindelijk om draait, de behandelingen goed uitvoeren, maar ook dat je het voelt! Duidelijk lesmateriaal en huiswerk oefeningetjes om verder te komen… en alle ruimte voor vragen en ervaringen. Ook na het voltooien van een level een mailtje tussendoor met allerlei tips en suggesties.. en gelijk de herinnering aan de update afspraak. Al met al dus zeker aan te raden als je op zoek bent naar een to the point, voeten aan de grond, gedreven en kundige White Time Healing lerares!!! Petra
Lieve mensen, Ik heb 3-5-2022 de Nieuwe Initiatie gekregen bij Rosalinde en dat was echt super krachtig! Ik voelde het in elke cel van mijn lichaam! Echt een aanrader, vooral in deze tijd, en het is niet duur! Roos Schmitz

10 t/m 12 juni 2022 Wat een bijzonder weekend was het, onze Universal White Time Level III! Heel speciaal ook dat ik deze samen met mijn hartsvriendin Hellen kon doen, dat maakte het nog eens extra bijzonder. Ik heb het weekend ervaren als een grote, heerlijke stroom vol liefde. Ondanks alles wat er om ons heen gebeurde, stroomden we heerlijk door. Het voelde voor mij alsof alles vanzelf ging, ja, alsof ik gedragen werd? De dingen die we deden en ervoeren voelden heel natuurlijk en voor het eerst in alle cursussen die ik tot nu toe gevolgd had, kwam er nooit de onzekerheid om de hoek kijken met gedachten als ‘kan ik dit wel’? Geen moment heb ik daar aan getwijfeld, ik voelde al maanden dat ik er klaar voor was en dat dit ook echt voor mij was, dat het bij mij past en dat het de volgende stap in mijn weg mocht zijn. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Inmiddels is het alweer een week geleden dat we startten met deze cursus en ik ervaar opvallend veel bijzondere dingen. Zo moest ik een paar dagen geleden met een kennis van me mee naar de huisartsenpost omdat hij door zijn COPD (en waarschijnlijk ook wat paniek) HEEL benauwd was. Hij gaf in de auto al aan dat mijn aanwezigheid hem rustiger maakte, hij voelde de aanval wat zakken! Een uurtje later bij de arts binnen gaf hij aan ‘het gaat al veel beter, ik ben veel minder benauwd en het paniekerige gevoel is weg, en dat komt door dit meisje’ waarbij hij naar mij wees. Voor mijn gevoel deed ik niets en toch was dat zijn ervaring. Een zelfde soort ervaring had ik afgelopen week met een vriend die enorm veel pijn in zijn rug had. Ik had hem alleen aan de telefoon gehad waarna hij vroeg of ik iets met hem gedaan had, omdat hij de pijn voelde zakken. Ik had geen afstandsbehandeling of iets in die trant gedaan, maar was in gedachten wel met hem bezig geweest. Of dat daadwerkelijk effect heeft gehad weet ik natuurlijk niet, maar ik vind het wel heel bijzonder dat HIJ het zo heeft ervaren. Ook merk ik dat ik zelf veel meer rust ervaar. Alsof ik nog steeds in een soort flow zit van het weekend. Ik heb mijn cursusklapper dichtbij me, kijk er geregeld in en heb al allerlei plannen wat ik wil gaan oefenen met vriendinnen en elke ochtend doe ik de GM 1,2 en 3, waarbij ik merk dat deel 2 en 3 echt beginnen in te dalen, de bewegingen gaan al veel soepeler en ik hoef minder vaak te spieken. En elke ochtend geef ik aan het eind van de oefening deze energie aan mijzelf. Een heerlijk begin van de ochtend. Mijn intentie is om dit in elk geval 31 dagen achter elkaar te blijven doen en ben heel nieuwsgierig naar hoe alles verder gaat lopen. Voordat ik aan deze cursus begon zei ik nog dat ik nog niet wist of ik IV ook nog ging doen, nu zeg ik, geen idee wanneer, maar ik ga hem waarschijnlijk wel doen. Wanneer de tijd rijp is zal ik dat voelen en zullen de financiën er ook zijn, net als deze keer. Ik verheug me op alle ervaringen die volgen, en op de weg die zowel Hellen als ik zullen gaan. Diepe dank voor al je zorgen, begeleiding, aanmoedigingen en hele bijzondere inzichten dit weekend, maar vooral dank dat je bent wie je bent. Ik hoop nog heel veel meer van je te leren. Heel veel liefs, Harriëtte

Reacties zijn gesloten.