Reiki Algemene Info

Reiki is de eenvoudigste natuurlijke geneeswijze die ik ken. Het is een simpele manier om jezelf en anderen te Helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en om Bewuster te worden van jezelf. Iedereen kan het leren!
Reiki is rond 1900 in Japan herontdekt door dr. Mikao Usui, waarna het zich via Amerika over de hele wereld heeft verspreid. Reiki is eind 1984 in Nederland geïntroduceerd door Inger Droog, bij wie ik zelf Reiki I en II deed in 1987! In 1991 ben ik in Amerika ingewijd tot Reikimaster door Paul Mitchell, die sinds eind 1992 het ambt vervult van Grandmaster, samen met Phyllis Furumoto. Phyllis Furumoto is de Lineage Bearer van de Reiki Usui Shiki Ryoho en Paul Mitchell is de Head of Discipline.

De Grandmasters

Mikao Usui
Mikao Usui
Chujiro Hayashi
Chujiro Hayashi
Hawayo Takata
Hawayo Takata
Phyllis Furumoto
Phyllis Furumoto
Paul Mitchell
Paul Mitchell

Johannes Reindl nieuwe Grandmaster

Grandmaster Phyllis Lei Furumoto is op 31 maart 2019 overgegaan naar het Licht. Zij was de Lineage Bearer voor Reiki Usui Shiki Ryoho. Voor haar dood heeft zij haar opvolger benoemd, in het bijzijn van een aantal dierbare Reikimasters.

Johannes Reindl

Phyllis schreef:

Beste mensen,
We willen graag bekendmaken dat we op 15 maart 2019 aanwezig waren bij de ceremonie waarbij Johannes Reindl uit Oostenrijk door Phyllis L. Furumoto werd erkend als haar opvolger als Lineage Bearer van Usui Shiki Ryoho.
Met Vreugde en Opwinding,
Phyllis L. Furumoto,

Johannes Reindl uit Oostenrijk, begon zijn reis met Reiki in 1994 en werd in 2017, na een training van 4 jaar, door Phyllis Furumoto ingewijd tot Reikimaster in Kyoto, Japan. In 2018 werd hij lid van de Reiki Alliance. Op 15 maart 2019 werd hij door Phyllis erkend als haar opvolgster als Lineage Bearer. Op 13-10-2019 heb ik Johannes mogen ontmoeten in Lunteren, waar ook Paul Mitchell en Inger Droog aanwezig waren.

Johannes Reindl en Phyllis Lei Furumoto

Wat doet REIKI?

Reiki geeft ontspanning en versnelt het natuurlijke genezingsproces.
Het ontgift het lichaam en heelt pijn, zowel lichamelijk als emotioneel.
Reiki maakt je bewuster van je leven en hoe je wilt leven.
Het brengt je dichter bij je Ware Zelf. Reiki is als energie zo Krachtig en Liefdevol, dat er gebeurt wat nodig is, zonder manipulatie van ons ego!
Reiki is simpel toepasbaar op jezelf, de ander, op dieren en planten. Je kunt er niet moe van worden, omdat je niets van je eigen energie weggeeft!

Phyllis, Paul en Rosalinde 1994
Phyllis, Paul en Rosalinde 1994
Met Ki blijft de lepel zo zitten
Met Ki blijft de lepel zo zitten

Reikicursussen

Reacties zijn gesloten.