Ervaringen van cursisten – Atlantis Heling Nu

De eerste ervaringen tijdens en na Deel I waren heel verrassend! Het scannend waarnemen van het lichaam en ook de Energie van Aandacht leren voelen kon iedereen ervaren. Na de Reiniging en Heling waren in het lichaam al direct positieve veranderingen merkbaar! In het begin hadden sommigen moeite met het richten van de Aandacht, maar al oefenend ging dat snel beter! Na er thuis verder mee gewerkt te hebben, waren er al mooie resultaten mee ervaren. Een pijn in het lichaam die weg was, een stijve schouder die ineens soepeler bewogen kon worden, een tranend oog dat ineens geheeld was en een depressief gevoel dat verdween! Zoals bij de meeste cursussen vraagt het geleerde wel om ermee aan de slag te gaan, om er steeds sneller en makkelijker Helend mee te werken!


Ik zat in een van de eerste proefgroepen van Rosalinde en was gelijk onder de indruk van alle oefeningen, en hoe snel we al een effect konden ervaren! Vooral lichamelijke klachten, namen duidelijk af na eraan gewerkt te hebben, of waren tot mijn verbazing zelfs geheel verdwenen! Ik wil heel graag deel II gaan doen, om mijn Helende krachten ermee uit te breiden, zowel voor mijzelf als voor mijn gezin!


In 2017 had ik een heftige allergieaanval, die ik met het geleerde uit Helen met de Kracht van Aandacht een heling heb gestuurd… ik kon niet geloven dat het ergste van de aanval gelijk voorbij was, al kwam het de volgende dag licht terug, waarna ik (vergeten) restjes heb ‘opgeruimd’, waarna de allergie vrijwel weg was en is gebleven. Heel bijzonder en ook fijn dat ik dit nu zelf kan en niet afhankelijk ben van anderen!


In maart 2018, heb ik bij Rosalinde, de cursus Helen met de Kracht van Aandacht deel I gevolgd. De liefde en aandacht, die tijdens de cursus gegeven wordt, is bij alles voel- en merkbaar, bij elke vraag, en of een gevoel, wordt (persoonlijk) aandacht gegeven. Een bijzondere vrouw, met veel ervaring, inzicht, maar vooral Rosalinde’s liefdevolle aandacht, is geweldig. Elke keer weer voel je je als cursist  bij Rosalinde meteen thuis, en welkom.

Met de cursus Helen met de Kracht van Aandacht, heb ik in een korte tijd ontdekt en ervaren, hoe fijn en prettig dit voor je lichaam kan zijn. Een aanrader!!

Vriendelijke groet Astrid Nijkerk


Lieve Rosalinde,
Een paar zinnen als recensie van de cursus Helen met de Kracht van Aandacht, maart 2018:
een zeer inspirerende en krachtige methodiek.
Rosalinde is duidelijk en helder in haar uitleg, zodanig dat je er daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Drie mooie dagen om te ervaren.
Fijne zomer Rosalinde en veel plezier met cursussen geven.
Lieve groetjes,
José Hoge Hexel

Na Deel II waren de ervaringen dieper en bewuster! “Met deze cursus heb je goud in handen”, zei een dankbare cursist! “Je kan hier alles mee ‘aanpakken’ wat je wilt en het werkt zo bevrijdend!! Een aanrader voor iedereen die zelf meer wil doen aan Heling, i.p.v. je afwachtend op te stellen of alle Heling uit handen te geven!” Het gaat prima samen met alle reguliere geneeswijzen en deze Helende cursus zal nooit tussen arts en patiënt komen te staan! Het is een krachtig hulpmiddel voor iedereen die bewust zelf wil meehelpen aan zijn of haar eigen Heling!!


Reacties zijn gesloten.