Innerlijk Meesterschap

Her-Inner je INNERLIJK MEESTERSCHAP

Het is een korte krachtige cursus om de Meester in jeZelf weer te ontdekken en te bekrachtigen.
Deze cursus is voor iedereen die al Spirituele Groei heeft ervaren en die speciale frequentie-verhogende oefeningen wil leren doen, die diepere ervaringen wil delen en tot STILTE in zichzelf wil komen.
Deze Stilte leidt tot een Groter Bewustzijn van wie je in Wezen Bent en herinnert je aan je Innerlijk Meesterschap.

Ben je bereid om de Poort door te gaan naar je Innerlijk Meesterschap?
Voorbij het bekende, voorbij de grenzen van Illusie?
Dan is deze cursus misschien iets voor jou!

Via verschillende bewustzijnsoefeningen, visualisaties en uiteenlopende meditaties, zullen we ons verdiepen in wat Innerlijk Meesterschap inhoudt. We zullen
– onze frequentie leren verhogen,
– ons energieveld schoon (schoner) leren houden,
– bewuster gaan aarden en doorstromen;
– bewust worden wat Wijsheid en Waarheid betekent
– en wat Innerlijk Meesterschap betekent
– Oosterse Waarheid meditatief tot ons nemen
– onze ervaringen met elkaar delen
– Stilte steeds intenser gaan ervaren, die leidt naar een gevoel van ZIJN…

De deur naar de Meester in jeZelf is via STILTE…

Stilte leidt tot een Groter Bewustzijn van wie je in Wezen Bent en herinnert je aan je Innerlijk Meesterschap.

Voel je je hiertoe aangetrokken en ben je bereid de Weg naar Innerlijk Meesterschap te verkennen, om te ontdekken hoe “ver” je wilt “gaan”? Dan kun je je opgeven.

De cursus wordt gegeven op 4 opeenvolgende woensdagavonden.
Wil je hieraan meedoen, geef je dan als geïnteresseerde via de agenda op; er wordt met een kleine groep gewerkt.

De investering in jezelf is € 99, incl. cursusmateriaal en 21 % btw. De cursus herhalen is € 25.

Ervaringen van cursisten

Het Doel van deze cursus werd op de 1e avond onderzocht en bleek voor de meesten van ons te laag gesteld… het gaat veel verder dan gedacht! Het leek eerst heel moeilijk te bevatten, omdat alles begrepen wilde worden door de Mind, maar het gaat verder dan de Mind en kan soms moeilijk onder woorden worden gebracht… maar het is in alle voorbereidende oefeningen goed te ervaren, hoe we elke avond steeds dieper in onszelf terecht kwamen! Wat een bijzondere cursus en wat een bijzondere ervaringen, dankjewel!! José


Ik was erg geïnteresseerd in mijn Ware Zijn, maar had niet verwacht dat we door opbouwende voel-oefeningen zo ver zouden komen in slechts 4 avonden! En wat een inspirerende teksten kregen we mee in het cursusmateriaal! Ik vond het heel boeiend en bijzonder! En was vaak erg verrast door mijn eigen ervaringen op deze avonden! Wilma


Wat een bijzondere cursus, het was alles wat ik er niet van tevoren van verwacht had, het was vele malen meer. Een beschrijving in woorden doet de ervaring tekort, maar ik omschrijf het voor mijzelf als het besef dat je oplost, maar er toch nog bent. Een helder en stil ZIJN…. Super om te ervaren en super om jou, Rosalinde, als lerares te ervaren, fijne cursusavonden in een veilige en warme sfeer. Ik vind je een mooi mens, open, eerlijk en soms confronterend. Je vraagt door en komt zo tot de kern. Dank je wel.

Marcel


Deze cursus kriebelde al jaren bij me, maar blijkbaar was het voorheen nog niet het moment. Ik ben ZO blij dat ik hem nu kan doen! Al vanaf dag 1 ervaar ik zoveel meer doorstroming in mijn leven! HEEL bijzonder. Ik merk dat ik vaker met een neutraal gevoel door situaties ga, ook al betreft het mezelf en zijn het vaak geen leuke dingen, het is alsof ik het nu vaker kan overzien vanuit het grote geheel. Natuurlijk nog niet altijd, maar wel opvallend vaak. Op alle fronten doorstroming. Zet veel stappen, voel me lichter, vrijer.

Een heel grappig voorbeeld: Toen ik donderdag weer op weg naar jou was was er WEER heel veel file. Ik volgde een omleiding door Hoenderloo en omstreken en genoot intens van het prachtige landschap, zonder enige irritatie. Later was er WEER een ongeval gebeurd, en ik zat even in mezelf te mopperen dat mensen ook als idioten rijden ondanks de drukte, totdat ik mezelf realiseerde dat niemand voor z’n lol een ongeluk maakt. Ik besefte dat ik blij kon zijn dat ik niet degene was die daar nu met de brokken zat en meteen toen ik dat zo voelde, zag ik op mijn navigatie de stremming zo maar oplossen! Hoe bizar! Heb echt zitten grinniken in de auto. En dit soort dingen gebeuren op dit moment veel, wellicht dat ik me er nu ook bewuster van ben, gaaf!

Tja Roos, hoe ik jou ervaar weet je vast wel. Jij bent mijn Reiki “moeder” zeg ik wel vaker. Iemand waar ik al zo enorm veel van mocht leren, een prachtig wijs mooi mens die ik met enige regelmaat ook tip aan vrienden die een bepaalde cursus willen volgen. Helaas is het voor hun vaak te ver reizen, voor mij is dat nooit een probleem geweest. De afstand zegt niets tegenover de klik die ik met je voel. Ik ben dus heel blij en dankbaar dat ik dit weer bij je kan doen en hoop nog veel van je te leren.

Heel veel liefs,

Harriëtte, Venray

Reacties zijn gesloten.